Clivet ponuja celoten spekter rešitev naprav z natančnim nadzorom uparjanja z elektronskim ekspanzijskim ventilom, opremljenimi z inverter tehnologijo in ekološkim hladilnim plinom R32, ki dosegajo učinkovitost razrede A +++  tako pri ogrevanju kot pri hlajenju.

Območje delovanja klimatskih naprav od -30°C do +50°C zunanje temperature zraka, zadovoljijo potrebe udobja tudi v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah. Enote so opremljene z integriranim kompletom Wi-Fi, za oddaljeno upravljanje prek aplikacije NetHome plus za naprave Android in iOS.

Maksimalno udobje zagotavlja senzor “inteligentno oko”. Le-ta zazna gibanje oseb in v skladu s tem parametrom aktivira, zaustavi ali deaktivira delovanje enote. Prav tako je mogoče določiti, ali usmerjen pretok zraka sledi, ali se izogne osebam v prostoru.

Najsodobnejše komponente, kot so kompresorji z visokim izkoristkom DC inverter z natančnim nadzorom sinusnega vala, zagotavljajo minimalno absorpcijo energije in minimalno hrupnost. Zmogljivost naprav od 2,5 do 14 kW zadostijo najzahtevnejše potrebe po klimatizaciji prostorov.